Un estrany a casa (Catalan Edition) por Shari Lapena

Un estrany a casa (Catalan Edition) por Shari Lapena

Titulo del libro: Un estrany a casa (Catalan Edition)

Autor: Shari Lapena

Número de páginas: 304 páginas

Fecha de lanzamiento: March 15, 2018

Editor: ROSA VENTS

Shari Lapena con Un estrany a casa (Catalan Edition)

Un estrany a casa (Catalan Edition) por Shari Lapena fue vendido por EUR 10,44 cada copia. El libro publicado por ROSA VENTS. Contiene 304 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

De l'autora del thriller revelació de 2017 La parella del costat, arriba una nova addictiva novel·la repleta de girs i secrets.

Per què voldries fugir d'una llar feliç?

Ets a casa, preparant el sopar, mentre esperes que el teu marit torni de la feina.

Tens moltes ganes de veure'l.

Això és l'últim que recordes.

Et despertes a l'hospital, sense saber com hi has arribat. T'expliquen que has tingut un accident: vas perdre el control del cotxe mentre conduïes a gran velocitat per un dels pitjors barris de la ciutat.

La policia sospita que amagues algun secret obscur, però el teu marit es nega a creure-s'ho. La teva millor amiga no n'està tan segura. I tu ja no saps què pensar...

La crítica ha dit...
«Lapena ofereix girs constants, perfectament construïts, i cadascun d'ells és una sorpresa més gran que l'anterior, alhora que manté un fil narratiu magistral fins arribar a l'impactant gir final. Memorable.»
Associated Press

«Un thriller intel·ligent i ple de tensió.»
Heat

«No t'esperaràs aquest final.»
PureWow

«Una novel·la farcida de girs (fins a l'última pàgina) que converteixen la lectura en una experiència entretinguda i addictiva.»
Publishers Weekly

«Un suspens extraordinari i ple de sorpreses.»
The Toronto Star